• Byggmann

314 – SVARTLIA

EN DRØMMEHYTTE AV DE SJELDNE

Her har man klassisk utforming forent med en vakker fasade, som sammen med smarte og gjennomtenkte løsninger skaper et godt fristed for deg og familien din.

Hytten er tilpasset flate tomter og har alle fasiliteter samlet på hovedplanet. Med fem soverom kan du huse både venner og familie, med sine nesten 150m2 er
Svartlia vår største hytte.

Du kommer inn via et overbygd inngangsparti som skjermer for vær og vind. Vel inne i vindfanget kan vi henge fra oss yttertøy i garderoben, eller sette fra oss tursko i boden/vaskerommet som du kommer til via en skyvedør fra vindfanget. Boden har også en egen utgangsdør, og kan dermed benyttes som bi-inngang.
Vi går videre inn i hytten fra vindfanget og kommer til gangen. Her har du tilgang til alle hyttens fasiliteter i tillegg til trappen opp i andre etasje. Hytten inneholder hele fem soverom, hvor tre er plassert i første etasje, sammen med baderom, WC og et allrom.

Svartlia’s store og innholdsrike stue-/kjøkkenrom er hyttens hjerte. Her kan du samle familie og venner, sommer som vinter, til hygge fremfor peisen eller gode middager. Fra både kjøkkenet og stuen har du tilgang til terreng/terrasse gjennom verandadører med glassvinduer for godt innslipp av lys og luft.

I andre etasje finner du to soverom, et bad og en herlig loftstue hvor det er høyt under taket. Her strekker vinduene seg fra gulvet til mønet, og du kan nyte utsikten sammen med familien din.

TEKNISK DATA

Bruksareal: 148,4 m²
Bebygd areal: 129,4 m²
Største lengde: 18,9 m
Største bredde: 9,2 m
Antall soverom: 5

PLANTEGNINGER

1. ETASJE

2. ETASJE

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

    ARKITEKT

    ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

    Fordelene med å bygge et helt nytt hus, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en husmodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse boligen etter egne ønsker og behov.

    Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig bolig. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en bolig som passer deg helt perfekt.»

    Trykk her for å lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.