• Byggmann

B124 – ORION

KLASSISK HERSKAPELIG

Orion er boligen for deg som liker den tradisjonelle og herskapelige boligen. Boligen har alle nødvendige funksjoner på hovedplanet.

Fra boligens overbygde inngangsparti, kan du ta deg inn i en gang med gode garderobeløsninger. Videre i første etasje finner du et stort soverom, et bad og WC. Det store og praktiske vaskerommet har egen utgang til boligens uteområde, veldig praktisk når man har barn. Første etasjen har i tillegg en sjenerøs åpen stue- og kjøkkenløsning på hele 67m2.

I andre etasje finner du tre soverom, hvor alle har walk-in garderobeløsninger. Boligen har en ekstra TV-stue med utgang til en herlig altan. Videre finner du også et bad og en bod til ekstra oppbevaring.

TEKNISK DATA

Bruksareal: 223,70 m²
Bebygd areal: 152,90 m²
Største lengde: 15,00 m
Største bredde: 12,80 m
Antall soverom: 4
Energimerking: Oransje - B

PLANTEGNINGER

1. ETASJE

2. ETASJE

FASADE

ØNSKER DU MER INFORMASJON?

FYLL UT SKJEMAET, SÅ KONTAKTER VI DEG FOR EN HYGGELIG BOLIGPRAT

    ARKITEKT

    ALT KAN TILPASSES FOR Å IMØTEKOMME DERES ØNSKER OG BEHOV

    Fordelene med å bygge et helt nytt hus, er at du kan få det akkurat slik som du vil. Trolig finner du en husmodell i vår katalog som kan passe, men kanskje ønsker du å tilpasse boligen etter egne ønsker og behov.

    Vi vil gjøre vårt ytterste for at du skal bli fornøyd, og hjelper deg hele veien fra idé til ferdig bolig. Vi har fagkunnskap og gir gode råd for at du skal få bygget en bolig som passer deg helt perfekt.»

    Trykk her for å lese mer om arkitekttjenester fra Byggmann.